La venonta KUNVIDEJO okazos dimanĉo la 19an de februaro, 3:00 UTC

 

La venonta KUNVIDEJO okazos dimanĉo la 19an de februaro, 3:00a UTC

(Atentu! Estos sabato en kelkaj landoj)Mi kaj aliaj esperantistoj (komencantoj aŭ ne) kutime babilas ĉe Guglo+.

Ĉi-foje ni elektis pli bonan horon por aziaj homoj!

Rigardu la inviton dum pasinta babilado:  http://youtu.be/1AeRdMi6p8E

Partoprenu vi ankaŭ!

Mia profilo ĉe Guglo+ estas: http://gplus.to/pauxleto



Loading world time buddy widget …


 

UTC / GMT, Universal / Greenwich Time
03:00 Di, Feb 19 2012
04:00 Di, Feb 19 2012

SHANGHAI, China
11:00 Di, Feb 19 2012
12:00 Di, Feb 19 2012

BRASILIA, Brazil
01:00 Di, Feb 19 2012
02:00 Di, Feb 19 2012

MINNEAPOLIS, United States, Minnesota
21:00 Sa, Feb 18 2012
22:00 Sa, Feb 18 2012

BERLIN, Germany
04:00 Di, Feb 19 2012
05:00 Di, Feb 19 2012

EST / EDT, Eastern Time (US)
22:00 Sa, Feb 18 2012
23:00 Sa, Feb 18 2012

VANCOUVER, Canada, British Columbia / PST / PDT, Pacific Time (US)
19:00 Sa, Feb 18 2012
20:00 Sa, Feb 18 2012

BUENOS AIRES, Argentina
00:00 Di, Feb 19 2012
01:00 Di, Feb 19 2012

Leave a Comment

Previous post:

Next post: